Синът ми дарява 40-те си лева детски на полицаите, ще има всичко, освен държава!

Синът ми дарява 40-те си лева детски на полицаите, ще има всичко, освен държава!
Баща на 4-годишно момченце написа разтърсващи думи в социалната мрежа по повод решението на правителството парите за детските да бъдат разпределени на полицаите.

Така, вместо всяко българче да получи елементарна сума от държавата, средствата ще бъдат раздадени на полицаите, които протестират заради ниските си заплати.

Фактът е повече от показателен какви са приоритетите на ГЕРБ и коалиционния партньор „Обединени патриоти“ – не децата, а пазачите им, които бият протестиращите, за да се запази властовата конюнктура.

Днес дори МВР и полицейският синдикат се възмутиха от решението на правителството – те отказват тези пари, които са за сметка на децата.

А може би идеята на правителството е да разделя обществото, като настройва противопоставя различните групи хора, за да отклони вниманието от своето управление.

Решението не е никаква изненада за всички, които са наясно, че всеки месец ГЕРБ получават над 1 млн. лв. държавна партийна субсидия, докато у нас умират дечица, защото работещите им родители нямат пари за животоспасяващите им операции.

Ето и страшните в безсилието на родителя думи на Милко Божнаков!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.