Тече смяна на ръководства на болници. Здравният министър за една година е станал доцент и професор

Тече смяна на ръководства на болници. Здравният министър за една година е станал доцент и професор
Тече смяна на ръководство на болници.

Нахлува набор юристи и икономисти, които не зная дали им е мястото в болниците точно в това време.

Да сложиш такива хора на ключови места, когато тече пандемия, ми се струва странно.

За това алармира Татяна Дончева по БНТ.

Говоря за най-големите болници. В списъка са и следващите. Опозицията е проспала това.

Със срок първи април изтича срока на електронизиране на медицинската дейност и вкарване историята на заболяване на електронен носител.

В общинските болници тази дейност ще изпие силите им и ще застраши болниците от санкции. Министърът за една година е станал доцент и професор.

С темповете се ваксинира ние не можем да постигнем успех до края на лятото. Трябва драстично да се увеличат ваксините до края на лятото.

Дечо Дечев ни смрази с доклад, според който още ноември министърът и здравната комисия са знаели, че ние нямаме договори за ваксини, освен с „АстраЗенека“.

Шеф на тази фирма е майката на депутатката на ГЕРБ Ева Майдел.

Трябвало е да се вземат от трите ваксини. Вижте в САЩ какво последва – дадоха газ и започнаха в общините да ваксинират хора.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.