Трифонов противно на досегашното си поведение огласи проектокабинета си преди крайните резултати и получаване на мандат. Защо?

Трифонов противно на досегашното си поведение огласи проектокабинета си преди крайните резултати и получаване на мандат. Защо?
Днес лидерът на “ Има такъв народ“ представи проекта си за правителство.
В изявлението му имаше едно изречение, което поставя въпроси, чиито отговори не са еднозначни.

ИТН няма да се коалира с никого и ще представи самостоятелно правителство.
За да се случи обаче е нужно решение на НС със 121 гласа – т.е. ИТН, ДБ, ИМВ и БСП .

Не ми се струва вероятно.
Най- малкото защото приоритетите на останалите партии са различни по съдържание и степенуване.

Това означава отново служебен кабинет и избори.

Слави Трифонов противно на досегашното си поведение огласи проекто- кабинета си преди крайните резултати и получаване на мандат.Защо?

За да даде време за обществен дебат?
За да даде време на останалите партии да осмислят предложенията?Не мисля.

Приоритетите , които изброи не ми се струват добре обмислени и стратегически значими.Те по – скоро са конкретни задачи, дори не цели.Тази бързина е показателна.

Дали това изявление веднага след изборите е послание към представените в парламента партии, че няма да влиза в договорки за министерски постове и има амбицията да управлява? Едва ли

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.