Фронтоваци от Варна: Това не е извънредно положение, това е страхливо положение!

Фронтовак: Ние сме преживели извънредно положение, а сега е страхливо положение!

Фронтоваци във Варна силно възмутени, че ограничителните мерки не позволяват да си направят шествието по случай девети Май.

Възмутените герои от войната възкликнали как така не може, какво е това извънредно и бедстващо положение.

На времето имаше болести, въшки и глад и куршуми са летели над главите ни за да спасим тази родина и пак сме си правили отбелязването на тази дата!

Ние кръвта си проливахме да Ви спасим от Фашизмът, а днес ще подменяте празници и исторически факти!

ТОВА НЕ Е ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, ТОВА Е СТРАХЛИВО ПОЛОЖЕНИЕ!

Прави са хората, че ние не познаваме ужасите на войната, ние не познаваме ужасите на гладът и когато смъртта те дебне на всяка крачка, ние сме едни изнежени и разглезени не познаващи суровата действителност на оцеляването и съграждането на една Родина!

Всеки е свободен да празнува, който иска празник, но тази толерантност сега не трябва да налага ограничения и забрани да се празнува една светла дата не само за Русия и България, а и за целият световен ред!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.