Христо Стоичков: Радев обедини ограбвания народ, това Бойко не може да му прости!

Христо Стоичков: Радев обедини ограбвания народ, това Бойко не може да му прости!
Христо Стоичков продължава да отстоява мнението си за Борисов и Радев!

Легендата на футбола Христо Стоичков не отстъпва от позициите и мнението си относно политиката и политическите лица у нас. Преди време той яростно скачаше против екс премиера Бойко Борисов, чието място, според Камата, е твърдо зад решетките.

Христо Стоичков е убеден, че Радев е спасението за България

Днес, когато Бацинка вече не е на власт и не може да си разиграва коня, той продължава да плюе настървено по президента Румен Радев. Сякаш има нещо, което го яде отвътре и с което не може да се примири. И това е обичта на българите към държавния глава.

„Румен Радев е личността, която успя да спечели симпатиите на болшинството българи и да ги обедини. Най-сетне някой да ги обедини. Президентът направи това с ограбваните в течение на десетилетия българи – обедини ги срещу предателите и грабителите“, категоричен е Христо Стоичков.

Камата е убеден, че няма място за никакво притеснение относно предстоящите презизентски избори и победата от страна на Румен Радев. Той твърди, че няма и скоро няма да има достойна конкуренция и съперник на генерала.

„Ако искаме стабилност, сила и решителност в страната, а хората искат това, няма друг вариант, ще подкрепят президента си. Спокоен съм, че добрите времена за България предстоят“, казва Стоичков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.