Ако ще да докарат в България всички талибани и прочее от ЕС, те ще

Ще ви го кажа така.

Ако ще да докарат в България всички талибани и прочее от ЕС, те ще избягат от тук още същия ден на докарването им.

Дори неграмотните главорези са по-интелигентни от нас по тема оцеляване.

Още повече, че всички бежанци и техни производни поканени в ЕС от онова нещо Меркел искат да шляпат немски и скандинавски бели дупета, а не техните да ги болят в България. И са свикнали да получават без ценз и труд хиляди Евро на месец, които в клетата ни територия имат в излишък само Доган и Борисов.

Затова мисля, че Австрия си вдига цената и се пазари с нашите политически отрепки не за бежанци, а за много пари. И ако продължава да се прави на важна ще бъда принуден да покажа на цяла България какви финансови грабежи правят австрийски компании в страната ни.

Нямате представа за какви наглеци става въпрос, колко и как грабят. Репутационната щета на държавата Австрия ще бъде тотална.

Затова Австрия, майната ти! Не се правете на интересна, мадам.

Полк. Николай Марков

Владислав Наков
Д-р Николай Михайлов: Ние, българите, сме слаби, защото сме пасивни реципиенти на отпадъците на европейската култура. Ние не сме европейци! Ние сме ехофеномен на текущата, печална картина на една цивилизация, която забравя себе си и се отрича от собственото си наследство. В състояние сме на напредващо варварство, защото варваринът е човек без наследство.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.