Ало, пишман политиците, вместо да превръщате България в бойно поле, спрете да обикаляте медиите и незабавно обявете неутралитет!

 Ало, пишман политиците, вместо да превръщате България в бойно поле, спрете да обикаляте медиите и незабавно обявете неутралитет!

Димитър Байрактаров: Ало, пишман политиците, вместо да превръщате България в бойно поле, спрете да обикаляте медиите и незабавно обявете неутралитет!

Спрете незабавно струпването на бойна техника и жива военна сила на наша територия от чужди страни!

Не принуждавайте Русия да ни изравни със земята заради малоумието на 80 годишен дядка отвъд океана! Русия не е враг на България!

Димитър Байрактаров: Парламентът е длъжен незабавно да преустанови процедурата по приемане на бюджета и след сериозен анализ да включи мерки за защита на народа от предстоящия скок на горива и стоки от първа необходимост.

Задължително е поставянето на енергийната система и сферата на съобщенията и комуникации под особен контрол.

Незабавно да се подсигурят коридори за превоз на стоки и тяхната охрана. Населението трябва да запази здравия разум и да не се поддава на паника.

Georgi Kadiev: Днес депутатите приемат бюджет, който вероятно вече е неадекватен.

Пример: всеки месец Лукойл внася 5-6 танкера петрол. ДДС е средно 25 млн.лв. на танкер.

Спират танкерите, изчезват 1.5 млрд.лв. ДДС от приходите. Отделно акциз и всякакви други приходи.

Такива примери са десетки.

Трябват бързи превантивни икономически мерки, освен политически.

Georgi Kadiev: Спирането на достъпа на Русия до системата за разплащания SWIFT е единствената смислена финансова санкция. Балтийските държави вече настояват за нея.

И тъй като SWIFT се контролира от Г-10 и ЕЦБ, решението може да се вземе независимо от Орбан, примерно.

Проблемът е, че тогава няма как да платим на Русия за газ и петрол…

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.