Аня Пенчева смля Борисов: Простотия, лакомия и бездарие! Хората не могат да се усмихнат вече!

Аня Пенчева смля Борисов: Простотия, лакомия и бездарие! Хората не могат да се усмихнат вече!
Актрисата Аня Пенчева признава, че от години не може да се усмихне истински!

Единствената причина за усмивката на актрисата Аня Пенчева са децата, внуците и любовта на съпруга й Ивайло Караньотов. При това от години насам. Красавицата на родното кино признава с болка, че нищо друго не я радва в собствената й родина.

Актрисата Аня Пенчева – политиците откраднаха усмивките ни

Аня Пенчева е все по-огорчена и разочарована от управлението на правителството, което вече три мандата е оглавявано от премиера Бойко Борисов. Още през 2011-та година (по време на първия мандат на Борисов) Аня Пенчева беше заявила, че й се гади от политиците у нас. Които са наредени като чрез кастинг – некадърен до некадърен, цитира nova.bg.

„Да няма за какво да се зарадваш, да се усмихнеш. Тези хора десетилетия наред ограбват най-святото за народа – вярата и надеждата им. Отнеха радостта на българина отдавна, обрекоха децата му на бедност или емигранстство. Не, това не е моята държава“, с болка признава Аня Пенчева.

Тя е потресена от лакомията, наглостта, простотията и тоталното бездарие на тези, които от години седят удобно на висшите си постове, прибирайки тлъсти заплати. И които не само „стрижат вълната, но дерат и кожата“ на народа си.

Според Аня Пенчева най-голямото зло е, че България се превръща в едно от най-гадните места за развитие и живеене. А мръсотията на политиците, чалгаризацията на нацията и тоталното опорочаване на всичко чисто и истинско ни води до дъното.

Пенчева е изумена как месеци наред един народ може да протестира всеки ден, а онези “отгоре” да си правят оглушки и да продължават да си разиграват коня. За огромно съжаление обаче разкрива и че не вярва вече на никого – нито на настоящите, нито на бъдещите политици.

Защото историята помни как всеки, който дойде на власт в България, тръгва с огромната торба с обещания. След което удобно ги забравя и прави това, което най му се отдава – да краде и да урежда себе си и личния си кеф и интерес. / izvanredno

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.