Борисов изплака?: Корупцията е по-високите етажи на властта, а там ГЕРБ няма нито един човек

Бойко Борисов не даде конкретен отговор дали занапред ще работят с „Възраждане“, ПД-ДБ и ДПС в лицето на Пеевски, които направиха мнозинство срещу ГЕРБ.

Какво ще стане след месеци, Господ разполага, но нека да гледаме фактите към днешна дата. Пеевски, Костадинов и Денков са едно в момента.

Така или иначе къде е логиката да хващаш някой кмет и да го докарваш парламента да го разпитваш. Какъв орган е парламента? Нямате отговор и аз нямам, каза Борисов, цитиран от Нова нюз.

Той бе запитан също от журналист как ще коментира списъка с „касиерите“ в енергетиката на „Мистър Кеш“, който преди малко Пеевски показа.

Аз знам, че корупцията по високите етажи на властта в последните 4 години не се води. ГЕРБ не участва и няма нито един човек, от първия етаж надолу имаме, нагоре нямаме. Бяха служебни правителства, бяха редовни правителства така че не знам какво е оставил господин Пеевски, а и да ви кажа честно вече мен не ме интересува, допълни Борисов.

Ще ви кажа каква е моята логика и какво ще изповядва ГЕРБ в тази кампания.

За тези четири години или седми ли са, кои са тези избори, ние чухме всичко отвратително и грозно, кое е истина, кое лъжа между всички лидери и институции.

Убихме си авторитетите и хаоса е пълен. Затова ние повече няма да се занимаваме. Кой лош, кой добър, първо има институции, но най-важното, определят хората, заяви още Бойко Борисов / Petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.