Б.Т.Р. на 27 г.: Групата с нов клип с моменти от своята история

Група Б.Т.Р. стана на 27 години. Тя е една от най-дейните банди и за тези години са осъществили стотици концерти, записи на албуми, нови песни и турнета.

Последната им песен е озаглавена “Без сълзи”.

“Понякога се питаме дали това на нас ни се случи. Сбъднахме едни от най-смелите си мечти, страшно много имена имаме в историята си – с някои от музикантите станахме и приятели”, каза в ефира на Bulgaria ON AIR китаристът на групата Славчо Николов.

На рождения му ден е била и премиерата на песента “Без сълзи”. 

“За тази песен също имахме идея да снимаме клип, но решихме, че искаме, когато свърши карантината, да зарадваме почитателите си с видеото. Изпратихме на барабаниста ни снимки от годините назад и той ги компилира за песента”, посочи той. 

Ключов момент за музикантите е бил концертът в Зала 1 на НДК за 25-тата годишнина на групата. 

“Започнахме работа по нов албум, обменяхме си файлове по интернет във времето на карантината”, допълни китаристът. 

Николов сподели и за детските си години, в които благодарение на мандолинния оркестър, от който е бил част, е успял да пътува до редица европейски страни. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.