Всеки човек, който обича свободата, дължи на Червената армия повече благодарности, отколкото може да произнесе през целия си живот

Всеки човек, който обича свободата, дължи на Червената армия повече благодарности, отколкото може да произнесе през целия си живот
На решението на Музея на депортирането в Аушвиц да изключи Русия от честванията на 27 януари може да се отговори само с думите на Хемингуей:

„Всеки човек, който обича свободата, дължи на Червената армия повече благодарности, отколкото може да произнесе през целия си живот“.

Заслугите на Червената армия далеч надхвърлят преминаването през вратите на Аушвиц-Биркенау.

Няма как да не припомним 20-25 милиона загинали руснаци в световната война от около 40 общо.

А днес Русия не само е поставена на подсъдимата скамейка, но и сочена като бездна на „варварството“ е непоносимо. И кои биха били държавите и народите, държащи „цивилизацията“?

Клерофашистка Полша?

Украйна на Зеленски, където неонацистките сили са неразделна част от институциите?

Израел, който избива палестинци всеки ден?

Съединените щати и НАТО, които имат на съвестта си всички незаконни войни от последните 25 години?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=135557686043034&id=100087664105949

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.