Всяко тикане на България още и още към НАТО, към война, към спиране на ток и парно, за да накажем Русия, е сигурна политическа смърт на всеки субект

Всяко тикане на България още и още към НАТО, към война, към спиране на ток и парно, за да накажем Русия, е сигурна политическа смърт на всеки субект
Доживяхме в „демокрацията“ назначаването на посредници в парламента, да помагат да си говорят партиите!

Това е някакъв невиждан досега нов вид „демокрация“, който издава съвсем точно състоянието на „демократичната общност“.

Фактически България стана първата държава в света на „демокрацията“, която има нужда от асистирано демократично реализиране. Това е политическо ин витро.
Гледайки кои са асистентите, веднага без колебание знам, че готвят да родят дебил и това не е шега.

Може би някой се чуди защо е всичко това?

Ще отговоря.
Асистираното заплождане на „демократично“ управление в момента се налага, за да може да се осъществят нужните колаборации на ПППП с ГЕРБ. За да се състави правителство, за да може България да бъде още повече натисната да приеме план програмата за национално унищожение чрез директивите на ЕС по всички там точки.

Интересен е обаче развоя на събитията в и около НАТО.

НАТО в момента не може да реши, приемаме че все още съществува, дали е отбрана или агресор. Защото, нали е отбранителен съюз, как тогава ще се премени като воюваща страна в Украйна, каквито са плановете. Поради което се търсят варианти как точно да стане така, че хем да пази хората от война, хем да води война. Във връзка с това, НАТО обяви, че няма да приеме Украйна. Интересно защо, след като на тепсия получи такава възможност?
Във връзка с отказа на НАТО, Радев също даде заден ход и се позиционира в изчакване като отказа да подкрепи там каквото трябваше да подкрепи.

Атлантическият клуб у нас не мъцна по повод отказа на НАТО от Украйна.
Във връзка с това забелязвам ударно препостилане на килимчетата. Вече няколко човека ги хващам как си постилат на двете места, в зависимост от това как ще се развият събитията.

Вероятно е това да е причината и Паси да моли за нова служба.

Всяко тикане на България още и още към НАТО, към война, към спиране на ток и парно, за да накажем Русия, е сигурна политическа смърт на всеки субект.

Докато България членува в НАТО, особено при последните действия на НАТО, тя не е и не може да бъде в неутралитет.

Неутралитет означава излизане от НАТО!

Анастасия Гешева

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.