В момента ни управляват емоционални трупове с прекъснати когнитивни функции

В момента ни управляват емоционални трупове с прекъснати когнитивни функции
Служебното правителство е внесело искане в парламента да приеме проект за инвестиционен разход за придобиване на зенитно-ракетен комплекс IRIS-T от Германия!

Стойността на комплекса се оценява на 182 114 000 евро – или 356 000 000 лева без ДДС.

Тук възникват няколко въпроса, на които в момента най-вероятно няма да полуим отговори. На първо място къде си е нашето ПВО и защо спешно се налага закупуването на ново и то за стотици милиони?

Отговорът е ясен за всеки събуден и самостоятелно мислещ човек – подарено е от Тагаревци и Запряновци на Зеленски, който от една седмица неистово се моли за мир и край на войната. Самодържецът, който забрани изборите, сега щял да свиква референдум, на който да се питат украинците дали искат да продължават да воюват. Защо не ги пита преди три години? Защо не проведе избори като за начало? Все риторични въпроси….

Всички политици, които в разрез с националните интереси на България и против волята на народа въвлякоха Родината ни в тази авантюра наречена „война срещу Русия“, трябва да отговарят пред съд за действията си.

Попълването на липсващото ПВО, което бе подарено на една корумпирана кръвожадна хунта дошла на власт с преврат в Украйна, е само началото. Предстои закупуване на военна продукция за милиарди, за да се попълнят липсите – това, което бе напрактика откраднато и предадено на Зеленски под давление на колониалната администрация!

Най-вероятно продажниците, които ни управляват в качеството си на колониални наместници са раздали абсолютно всичко налично и сега предстои поемане на огромни дългове за превъоръжаване. Данъчните приходи на държавата и респективно трудът на поколения българи ще бъде „ипотекиран“, за да станем придатък на шепа търговци на военна продукция.

Важно е максимален брой хора да проумеят, че Русия няма да бъде победена и това е ясно от ден първи. Украйна се срива и най-вероятно няма да може да издържи до ноември, когато са изборите в САЩ, а това ще бъде тежък удар за подпалвачите на войната, които са от средите на Демократическата партия и разбира се за техните проксита в Европа. Т.е. каквото и да се „даде“ на Зеленски и кликата му това няма да ги спаси от неизбежната капитулация. А за България в частност и Европа като цяло е абсолютно безпредметно да се харчат средства за въоръжаване, защото така или иначе няма кой да го ползва, няма войници, които да искат да се изправят срещу руската военна машина и то без ясна мотивация за това.

Всичко това, е изцяло в унисон с начертания път от преизбраната за още пет години начело на ЕК Урсула, която обяви, че милитаризацията не Европа е неин приоритет. Визията на глобалистите, които пробутаха фармацефтичната лобистка и дистрибутурка не ваксини Урсула, е ясна – деиндустриализация, подготовка на дигитален затвор за европейските народи, миграция, джендъризъм и милитаризация. По тази причина на държавите членки на съюза се предлага някакъв бутафорен план за възстановяване и устойчивост. На България се падат 12 милиарда! Истината е, че на нас не ни трябват пари за зелен преход и дигитализация, а за изграждане и възстановяване на компроментирана критична инфраструктура, без която не можем да живеем нормално! Ако България продължава да управлява водните си ресурси по начина, по който това се случва в момента и не направи мащабни инвестиции в сектора, много скоро взимането на душ ще се превърне в лукс. Без ПВО, бойни самолети и танкове със сигурност можем, но без вода няма живот и територията ни постепенно ще се обезлюди и превърне в пустош! Това е само един от множеството примери, които могат да бъдат приведени в тази посока.

Естествено за това никой не желае да говори. Далеч по-интересно е да ни занимават с оцеляването на Пеевски, като редица псевдожурналисти започнаха да наричат атаките срещу него „преврат“ и „удар“ срещу държавата!

В момента ни управляват емоционални трупове с прекъснати когнитивни функции. Точно както е казал Волтер: „хора без принципи ръководят хората без памет“!

Страхил Ангелов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.