В приказния свят на илюзията с “Американска принцеса

Във вълнуващ свят, в който неусетно се преплитат реалност и илюзия, настояще и минало, ще ни пренесе новият сериал “Американска принцеса”, който стартира по Bulgaria ON AIR на 14 юни. Премиерната за българския ефир продукция ще се излъчва всеки уикенд, от 20.30 часа, и ще въвлече зрителите в света на американката Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове.

Разглезената Аманда има всичко – богато семейство, верни приятелки, перфектен имидж в социалните мрежи и съвършен годеник. Но в деня на сватбата си тя разбра, че бъдещият ѝ съпруг ѝ изневерява. Бягайки от сватбеното тържество, Аманда попада на Ренесансов фестивал, в който съжителстват кралица Елизабет, Шекспир и още куп чудати личности. Аманда приема фестивала като свое спасение и прави немислимото – решава да стане част от чудатата трупа. Скоро разбира, че зад образите на ренесансовите личности стоят не по-малко интересни и странни хора. Малко по малко тя осъзнава, че всеки в чудатата трупа крие тайни зад грима, а проблемите и мечтите им не се различават от тези на богатите ѝ приятели.

Ще успее ли Аманда да се впише в Ренесансовия фестивал и ще успее ли да подреди живота си – гледайте в премиерния сериал за българския ефир „Американска принцеса“ – от 14 юни, всеки уикенд, от 20:30 часа.

Това е поредната премиерна продукция, на която телевизията заложи. Паралелно с предоставянето на качествено журналистическо съдържание, анализи и коментари чрез актуалните си предавания и новините си, Bulgaria ON AIR предлага на зрителите и много развлечение.

Телевизията излъчва филми и сериали от Европа, САЩ и различни точки на света. В момента в прайм тайма си, всяка делнична вечер от 20:30 часа, Bulgaria ON AIR излъчва американския сериал “Нереално”, а от 4 юни, от 22.15 часа, зрителите могат да проследят реални мисии на американските военни части в сериала “Морски тюлени: Шести отряд”.

Гледайте “Американска принцеса” всеки уикенд от 14 юни от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.