Ген. Мутафчийски поел личен ангажимент за погребението на Милен Цветков

Ген. Мутафчийски поел личен ангажимент за погребението на Милен Цветков

Снимка: Facebook

“Още първия ден след смъртта на Милен Цветков неговата колежка от предаването Генка Шикерова се свърза с мен, поел съм личен ангажимент за погребението.” Това заяви на редовния брифинг на оперативния щаб за борба с коронавируса ген. Мутафчийски.

Дъщерята на Цветков трябва да се прибере от Нидерландия, а това би изисквало тя да бъде поставена под 14-дневна карантина.

Възможно е Калина да бъде тествана за коронавирус на аерогарата, за да може да се ускори процедурата около погребението. Държавните органи съдействат на момичето да пристигне възможно най-бързо от Нидерландия.

24-годишната Калина живее заедно с майка си в Нидерландия. Момичето е най-близкият пълнолетен роднина на Цветков. Калина иска да се прости с баща си и отказва служебно погребение.

Милен има и 8-годишен син Боян. Журналистът се грижеше много за двете си деца. Макар и в чужбина, Калина прекарваше всяка ваканция в България с баща си.

Колеги и приятели на водещия стартираха кампания в подкрепа на двете му деца – целта е до 19 юни да съберат 100 000 лева.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.