Дистанционната работа поддържа добро ниво на продуктивност

Дистанционната работа поддържа добро ниво на продуктивност

Снимка: Pixabay

Дигитализацията и интелигентните асистенти помагат много в настоящата ситуация с работата от вкъщи, наложена заради разпространението на коронавируса. Това коментира технологичният предприемач Боби Бахов в ефира на “Бизнес старт” по Bloomberg TV Bulgaria.

“Инвестициите от частни фондове бяха намалени драстично в Холандия. Много средства обаче се наливат в здравеопазването – например, за създаване на изкуствен интелект за откриване на ваксина или засичане на възможни проблеми, свързани с вируса”, обясни предприемачът.

По повод програмите със стимули в Холандия Боби Бахов уточни, че те са повече за спасяване на бизнеса, а не толкова за развитие на нови продукти.

“5G мрежата ще даде много нови възможности за бизнеса. В тази посока се инвестира от правителствата и големите телекомуникационни компании”, каза още той.

“Със сигурност бизнесът ще се върне обратно в офисите, но очаквам да се отделя много повече внимание на мерките за сигурност и ограниченията в здравеопазването. Дистанционната работа може да поддържа добро ниво на продуктивност”, обясни Боби Бахов.

Видео с целия разговор – тук.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.