Долу ръцете от България, господа депутати! Нелегитимни сте.

Долу ръцете от България, господа депутати! Нелегитимни сте.
Долу ръцете от България, господа депутати! Нелегитимни сте.

Направиха и невъзможното, за да ни заведат до урните. Не стана. Похарчиха милиарди от нашите данъци за партийни плакати, реклами, билбордове, интернет кампании и прочее.

И пак нищо. Създадоха патриотичен клапан за изпускане на социалното налягане, който да активира огромния процент отказващи да участват в престъпно провеждани избори. Греда.

И клапанът не сработи в тяхна полза. Нищо не работи срещу българския гении. Той вижда и живее отвъд видимия хоризонт.

Нека приемем теоритично, че активността е около 38%, както казват. И нека сега от тези проценти извадим мъртвите, които са най-активните гласоподаватели през последните години. Да извадим и тия които се подведоха да гласуват с “не подкрепям никого”, защото и те са контра.

Да извадим и всички, които кметовете-престъпници са наслагали в списъците, които представят. Каква ще бъде активността тогава? Под 25% от имащите право на глас!!! Това е цялата подкрепа да всички партии, които пападнаха в Парламента чрез поредна фалшификация на поредните избори.

По тази причина руския посланик Митрофанова им каза в очите: “Властта не представлява българския народ”. И те подлудяха. Не за друго, а защото политиците се превърнаха в мишена. Не гражданите.

Питам ви?

Имат ли право тия партии, каквито и ролеви игри да играят, да управляват легитимно? Имат ли право да представляват българската държава и нация?

Имат ли право да търгуват от наше име с оръжия? Имат ли право да ни включват във войни? Имат ли право да провеждат реформи? Имат ли право да се наричат представители? Имат ли право да бъдат водачи на хилядолетна нацията?

Според мен, не! Те представляват малцинството и са малцинство.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=105469949185934&id=100091687868760

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.