Дончева към пенсионерите: Какво се страхувате, Бойко Борисов да не ви спре пенсията ли?!

Дончева към пенсионерите: Какво се страхувате, Бойко Борисов да не ви спре пенсията ли?!
Има разлика в манталитета на хората и страховете им. Аз много съм се чудила, като ми каже някой пенсионер, че се страхува.

Казвам му, какво се страхуваш, Бойко Борисов да не ти спре пенсията. Не, имали деца и внуци, те си представят, че някой страшно ги контролира всеки момент, че нещо може да се случи на близките им.

А сега, с тази пандемия, когато държиш и ножа, и хляба, ти си в състояние да им кажеш: Няма да те допуснем до здравната служба, няма да те закара линейката, няма кой да ти помогне. Това са хора, които не очакват нищо добро да им се случи.

Това каза адв. Татяна Дончева в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8.

Затова трябва да направим нужното при самата организация на кампанията за изборите.

Има два-три опозиционни телевизионни източника, но трябва да се настоява на всяка цена, телевизиите, включително тъй наречените казионни телевизии, даже частните, да предоставят част от времето на всички, на всички по равно, каза още Татяна Дончева.

И още:

В София и големите градове има друг градус, хората в много по-малка степен се смятат натиснати, канализирани в някакви улеи за бобслей, в които трябва да стоят. Хората в малките населени места и особено в селата, се чувстват напълно беззащитни и в ръцете на тези, които пряко ги ръководят. Дали се развива Стокхолмския синдром, дали се развива чувство за безнадежност, няма значение.

Ако искаме да ги спечелим следващите избори, говоря, хората, независимо дали ще участват лично или няма да участват лично, хората, които биха желали промяна, трябва да имаме това предвид.

И заедно с нашите позиции в големите градове, където може да организираме митинги и концерти, и каквото си искате, трябва да обърнем специално внимание на малките населени места и селата, където ГЕРБ е достатъчно добре вкопан, и има риск да задействат тези механизми, които някога са довели до победа на БСП на първите избори, подчерта Татяна Дончева.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.