Държавни изменници – министри в кабинета на ДБ и ПП

Държавни изменници – министри в кабинета на ДБ и ПП
Държавни изменници – министри в кабинета на ДБ и ПП.

Кой, според вас, предаде на украинския посланик списъка с номенклатурите на всички запаси от боеприпаси и въоръжения на българската армия?

Във всяка европейска държава това щеше да бъде разследвано, защото заплашва пряко и непосредствено военната сигурност на страната.

В САЩ виновниците щяха да бъдат изпържени на електрическия стол, а в много други държави нямаше да бъдат живи дори ден след този факт.

Но в България, страната на политическите изменници на род и родина, нещата стоят по друг начин. Да си изменник тук е въпрос на чест и възможност за голямо обогатяване.

Да си национален предател на клета майка България е геройство, което винаги е било поощрявано с пари и властови позиции от външни фактори.

Няма нищо по-гнусно от предателите! Съдбата им я знаете и ще я видите за пореден път.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.