Дъщерята на Румен Радев се доказва в НАТФИЗ

Дъщерята на Румен Радев се доказва в НАТФИЗ
Красивата дъщеря на президента Румен Радев е първокурсничка в Националната академия за театрално и филмово изкуство.

Учи актьорско майсторство. Конкурсът в НАТФИЗ никак не е лек. Професорите са взискателни, търсят момичета и момчета, в които виждат перспектива.

Така че който успее да влезе, наистина става.

“Дарина се представи много убедително на кандидатстудентските изпити – интересно мислене, интересна визия, силна енергия. Всичко това се потвърждава и в първите часове в академията”, разказа за “24 часа” популярният актьор Пенко Господинов, който вече води втори клас в академията.

Според него Дарина Радева е дисциплинирана, високомотивирана, подготвена за работа.

“На този етап не мога да отлича никого от студентите с нещо по-специално. Съвсем в началото на дълъг път сме, работили сме няколко месеца с две прекъсвания.

Всички работят много усилено и искат да се развиват. Това са доста талантливи хора. Моята работа е да им помогна да си реализират таланта, да успеем заедно”, каза още доц. д-р Пенко Господинов.

С Дарина се познава от кандидатстудентските изпити. Впоследствие разбрал, че е дъщеря на Румен Радев.

Интересът към театъра на Дарина Радева не е отскоро. От 9-и клас тя е в трупата на 35-о училище “Ле Страпонтен” (страпонте от френски език означава допълнително столче в театъра). Откакто здравните власти разрешиха студентите, които не могат да провеждат обучението си онлайн, да се върнат в аудиториите, бъдещите актьори отново са в любимата си академия.

“Няма как при нас да се учим в електронна среда, това е живо изкуство. Правя много лаборатории с тях, чиято цел е да ги запозная със собствената им природа, със собствената им емоционалност. Правим етюди, опити по най-различни теми”, разказа Пенко Господинов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.