Д-р Неделя Щонова предложи рецепта, която отстранява кашлицата и болките в гърлото изчезват

Д-р Неделя Щонова предложи рецепта, която отстранява кашлицата и болките в гърлото изчезват

Д-р Неделя Щонова е не само сред най-известните ни лекари, но и дава съвети на хората по тв ефира!

Нашумялата покрай „Преди обед“ – предаване по Би Ти Ви, красавица д-р Неделя Щонова знае отлично как се поддържа изрядно човешкото здраве. Един от начините е чрез пречистване на белите дробове.

Само така човек може да се избави от коварни заболявания като бронхит например.

Освен това по този начин се отстранява кашлицата и болките в гърлото изчезват.

Всичко, от което д-р Неделя Щонова се нуждае за приготвянето на лекарството, са само три съставки. Това са вода, мед и банани.

Водата трябва да бъде вряла, а количеството й 400 мл. След като хубаво заври, се сваля от котлона и се присъпва към създаването на цялото лекарство.

Във врялата вода се пускат два средно узрели банана (познават се по това, че имат черни точици по кората), които са предварително нарязани на парченца. Бананът се разтопява от високата температура. Помага му се и ръчно.

Накрая се сипват 2 суп. лъж. мед. Пак се бърка усилено, за да се стигне до хомогенна смес.

Полученото природно лекарство се консумира топло, но не и горещо. То се приема цялото наведнъж. Трябва да се взима преди първото хранене за деня.

Тази рецепта е изполвана от д-р Неделя Щонова, чието дете често има проблеми с храчки в белите дробове. Освен че сместа кара излишната слуз да бъде изхвърлена, облекчава и самото гърло, като това спира болките и кашлицата.

Разбира се, природният лек може да бъде използван и без някакви видими проблеми с белите дробове, а просто за профилактично пречистване. Това важи особено силно за пушачите.

Също така сместа може да се приема не само от хора с бронхит, но и с астма.

Няма някакво ограничение във времетраенето на лечението. Обикновено продължава до пълното облекчение на пациента. / bg.7lev.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.