Изумява ме вечерния час. Явно ковидясването става като при вампирите само нощем, през деня не може да се прихване

Изумява ме вечерния час. Явно ковидясването става като при вампирите само нощем, през деня не може да се прихване

КОВИД-ПОТРЕС

„Мислителите“ от Областния щаб в Пловдив решили да се спрат плановите операции и прием в болниците.

Така, де, ако ще се мре яко, само от ковида да е, няма сърдечноболни, няма бъбречноболни, няма диабет, няма язви….всичко е коронясано по актуалната клиична пътека.

На това му се казва отказ от здравеопазване. Което е право на гражданина. Още повече, ако си е плащал здравните осигуровки. Значи, той ще плаща всеки месец, ама държавата ще решава, че може да му отказва лечение, защото на нЕкои д#б@ли им е хрумнало нещо!

Още по-голям потрес е изискването непълнолетните да ходят в мол-а само придржени от възрастен! Ама вие сериозно ли, бре?

Тоест, възрастният ще пази дятето от вируса с тояга вероятно!? Или пък вирусът се плаши от непълнолетен с придружител? Моята логика, че двама човека правят повече тълпа в магазина и няма никакво разумно обяснение защо трябва непълнолетния да е придружен, явно няма никакъв смисъл.

Така са решили сервитьорката и сервитьора и така и ще бъде! Ние да си мислим, като сме избрали д#б@ли!

Особено ме изумява вечерния час. Явно ковидясването става като при вампирите само нощем, през деня не може да се прихване. Затова – марш по леглата с лека нощ, деца!

Ама, ха! По кръчми и барове ще ходите! Съберете се по къщите, жулете рИкия и туршия и бъдете здрави!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.