Инж. Симеон Славчев: ПП МИР ще е изненадата на тези местни избори


Инж. Симеон Славчев:
„Благодаря на всички активисти, членове и симпатизанти, както и на всички кандидати за общински съветници и кметове на Политическа партия МИР от цялата България. Заедно направихме една много силна и иновативна кампания и показахме, че политика е средство за решаването на реалните проблеми на българските граждани и общини”. Така председателят на Политическа партия МИР и водач на листата с кандидати за общински съветници в София инж. Симеон Славчев поздрави всички кандидати и активисти на най-младата българска партия.

„Това са първите избори, в които участва ПП МИР и съм убеден, че партията ще е изненадата на местните избори. Ние водихме изцяло позитивна кампания и намерихме много съмишленици в страната, които са експерти, професионално подготвени млади хора, които с много желание и хъс са готови да положат основите на промяната в България”, каза инж. Славчев.

Председателят на ПП МИР пожела успех на всички кандидати за общински съветници и кметове на партията в Благоевград, Разлог, Несебър, Созопол, Приморско, Варна, Белослав, Трявна, Кюстендил, Вършец, Перник, Плевен, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Пордим, Червен бряг, Стамболийски, Разград, Русе, Ветово, Ценово, Силистра, Девин, Ботевград, Сливница, Драгоман, Мирково, Костинброд, Раднево, Чирпан, Братя Даскалови, Търговище, Шумен и София.

“Пожелавам на българските граждани да направят мъдър избор и да донесат МИРа и промяната в България”, каза още инж. Симеон Славчев.

Партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление .

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.