И феновете на Черно море поискаха мачове с публика

И феновете на Черно море поискаха мачове с публика

Снимка: Lap.bg

След феновете на Локомотим Пловдив и Левски, и тези на Черно море поискаха мачовете от Първа лига да се играят пред публика.

Шефът на националния фен клуб на “моряците” Иван Михайлов е на мнение, че поне 30% от капацитета на стадиона може да бъде разрешен за посещение при спазване на всички изисквания за безопасност.

“Отвориха моловете, голяма част от мерките отпаднаха, само за футболните срещи забраната остава в сила. Капацитетът на стадиона позволява да се допуснат зрители, които да бъдат разположени на разстояние един от друг”, смята той.

Призовавам компетентните органи да преосмислят решението си и да позволят да се завърнем там, където е мястото на всеки фен, обичащ своя отбор – на трибуните. Това освен за футболистите е безценна помощ и за футболния клуб, който понесе немалки финансови последици от извънредната ситуация”, каза Михайлов, цитиран от “Тема Спорт”.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.