Йордан Лечков го смаза: Бойко топки няма! Още не е влязъл в НС, а си подаде з@дника на ЕС!

 Йордан Лечков го смаза: Бойко топки няма! Още не е влязъл в НС, а си подаде з@дника на ЕС!
Йордан Лечков отдавна критикува Бойко Борисов и похватите му!

Големият Йордан Лечков е бесен не само от изборните резултати, на които отново ГЕРБ на Бойко Борисов бе отчетена като победител, но и на наглостта и овчедушието на човека от Банкя.

Който още не е влязъл в Народното събрание, но бърза да се подмаже и да си предостави услугите на ЕС.

Йордан Лечков отдавна е против Борисов и има защо

„Гнус ме е да ги гледам тези, които се канят да ни управляват, макар и да съм доста скептичен, че изобщо ще успеят да сформират кабинет.

И особено много ме е яд на Борисов, който още не е стъпил в НС, както се казва, но вече поставя условия и реално си подава з@дника на ЕС, пък да правят с него и с нас, каквото си искат“, бесен е Йордан Лечков и с право.

Той пита най-важната тема в случая ли е дали руският посланик Елеонора Митрофанова ще бъде, или няма да бъде на откриването на Народното ни събрание.

И всичката ли наша Мара е втасала, че от дни се разисква точно този казус.

„Всичко в България е уредено, хората не смогват да си похарчат високите заплати, проблем с топлото през зимата няма, цените падат ли падат, та темата Митрофанова е номер едно…

Това са крайни мижитурки и лицемери, които, особено Борисов, пет пари не дават за нас.

Щял да излезе от НС, ако Митрофанова влезе. Ами излез, бе!

Ти отдавна трябваше да излезеш от политиката като цяло и да влезеш – знаеш къде, на топло. Там ти е мястото“, категоричен е Йордан Лечков.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.