Как Ваня Григорова ще бутне кабинета. Унижението на Борисов. Лъжите на Кирчо Курилото, който още стриже Васко десето

Как Ваня Григорова ще бутне кабинета. Унижението на Борисов. Лъжите на Кирчо Курилото, който още стриже Васко десето
Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го ползват за “дойна крава”, ще загубят София!

На 5 ноември ги чака истинско цунами! Пълно унижение за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.

Днес ще наддат голям вой за миличките им машинки и ще направят всички възможни внушения, че за балотажа в столицата им трябват много, ама много спешно.

ППДБ, коалицията мандатоносител на сглобката, губят навсякъде – спред мен няма да вземат нито един областен град. След като падне и София, това правителство и въобще т.нар. “добри сили” губят легитимност и Денков трябва моментално да си ходи – обратно в мрака, откъдето е излязъл!

След балотажа следва оставка и предсрочни парламентарни избори. Тази власт няма да може да запази настоящия си безумен формат.

Умира Промяната! Да идват “Ала-Бала Машините”!

Браво, софиянци! А ти, Кирчо, шарлатанино, спри да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет – няма да стане, ще си ходи в къщи на 5-ти, а вие на островите или по-добре в Курило!

Страхил Ангелов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.