Като малки нас ни ваксинираха с руски ваксини и за разлика от Запада, в целия Източен блок нещата са хиляди пъти по добре

Като малки нас ни ваксинираха с руски ваксини и за разлика от Запада, в целия Източен блок нещата са хиляди пъти по добре
Виктор Орбан пред немското издание BILD:

„26 г съм живял в социалистическа Унгария.

Не си мислете, че всичко бе толкова лошо. Най вече медицината.

В някои неща бяхме пред Запада много напред. Няма Източна или Западна ваксина!

Има добри и лоши препарати! Като малки нас ни ваксинираха с руски ваксини и за разлика от Запада, в целия Източен блок нещата са хиляди пъти по добре.

Вземете и вижте в Германия разликата между болни в Западна Германия и Източна. Едните са ваксинирани с руски ваксини, а умиращите със западни.

Трябва да сме обективни: В Източна Европа имаше култура при ваксинирането. По време на студената война, Запада се отказваше от съветските ваксини по политически причини и хората им умираха като мухи, от болести непознати в Източния блок.

В Унгария не се интересуваме от исканията на ЕС, а от компетенцията на нашите лекари. Брюксел няма адекватно възприятие за нищо.

Здравето на народа на Унгария не зависи от решенията на чиновниците в ЕС.

Самите те не са наясно какво се случва с главите им. В Унгария вече се произвежда Спутник-V и с тази ваксина ще се ваксинираме.

А ЕС може да се ваксинира и с белина – Тръмп го предложи.“

Мартин Захариев, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.