Киро Петков мобилизира Линда, децата и Гошо Господинов в отчаян кризисен пиар от „Корал“

Киро Петков мобилизира Линда, децата и Гошо Господинов в отчаян кризисен пиар от „Корал“
След като позорно бе изпъден от плажуващите от плажа Корал, срещу които насъскваше НСО и обиждаше на „капути“ и „тъпаци“, Киро Петков мобилизира децата,

Линда и Гошо Господинов да си лъска омазания имидж.

Да включи либерала Гошо с Букъра и децата го е посъветвал пиара му Найо Тицин в опит да спаси неспасяемото от кирчовия имидж.

Киро Петков изневерява на жена си с бременната Лена и цяло лято обикалят по кьошетата и хотелите в столицата. Ползването на децата му и на Линда за пиар при това положение, показва тотална липса на морал и пълната безскрупулност на Кирчо, готов да тъпче семейството си и дори Конституцията в името на властта.

„Има много хубави места по света, но наистина никъде не се чувствам по-добре, отколкото на българското Черноморие. С цялото семейство, хубава книга на плажа и кайтсърф е рецептата за прекрасна почивка.“

Философства Просто Киро под снимки с децата и Линда и книжка на задължителния за четене сред правоврните жълтопаветните либерали Гошо Господинов, чийто неособено четивен, но претенциозен, Естествен роман излезе преди 25 години и трябваше отдавна да е прочетен от харвардския измамник.

„След като те изгониха от родния Корал…“, добавя отдолу ехидно друг протестър Виктор Димчев преди Киро да изключи опцията с коментарите, които щяха да са съсипващо за малко останалите парчета от съсипаната му репутация.

Обидите, с които Киро вчера засипа бившите си съратници от Корал, а и тяхната погнуса от него разкри зловещото падение на лъжците от проваленото ГМО Промяната, известно вече като Подмяната. Екозащитниците от плажа от своя страна се изгавриха с Киро и бомбите, които изнесе срещу комисионни за Украйна, като сложиха табела за малоумници, предупреждаваща „умни“ кайтсърфисти от морски мини.

bnews.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.