Кирчо и Кокорчо, тези два титана на демагогията и празнословието се заклеха в небето и земята, че американския газ щял да бъде по-евтин от руския

Кирчо и Кокорчо, тези два титана на демагогията и празнословието се заклеха в небето и земята, че американския газ щял да бъде по-евтин от руския
Кирчо и Кокорчо, тези два титана на демагогията и празнословието се заклеха в небето и земята, че американския газ щял да бъде по-евтин от руския.

Защото мен като потребител ме интересува цената, а не откъде идва някакъв си природен или друг газ!!! И така, дойде време за равносметката.

Пред мен са фактурите за цялата изминала година. За руския газ съм плащал средно по 450 лева на месец, а за американския, посреднически, азерски или какъвто там американците са решили – средно по 1000 лева на месец.

Това се нарича на политически език “диверсификация и независимост от Русия”.

Вече съм диверсифициран!

И цените ми харесват, дори ще си спра отоплението.

Все пак съм член на клуба на богатите държави и съм горд, дори ограбен, беден, болен и на студено.

Само здравият разум ми остана – единственото оръжие и богатство!

Което ще счупи зъбите на нечестивците.

И ще превърне живота им в ад, какъвто не са и сънували, но сами са пожелали да влязат в него.

От мен толкова. Славянски поздрав за отиващите на смърт.

Nikolai Markov

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.