Костадинов от Москва: Управляващите страната ни си позволяват да рушат връзки, изграждани десетилетия

Костадинов от Москва: Управляващите страната ни си позволяват да рушат връзки, изграждани десетилетия

След официалната церемония в 12:00 часа имахме среща със зам.-ръководителката на инвестиционната политика на Тамбовска област, Олга Камнева.

Оказа се, че Тамбов, един от силно развиващите се градове близо до Москва, е побратимен с Добрич и има желание да развива сътрудничество със столицата на Добруджа“, написа лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов в социалната мрежа Facebook.

В публикацията си той съобщава още, че кметът на Добрич отказвал всякакво сътрудничество и изразява подозренията си, че това е лично решение на градоначалника, за което едва ли знаят в Общинския съвет.

Костадинов е категоричен, че народният представител, избран от от Добрич – Константина Петрова, ще провери това и че ситуацията е показателна за цялата ненормална обстановка в държавата ни, в която управляващите си позволяват да рушат връзки, изграждани десетилетия преди това.

„А през това време на форума се подписаха споразумения за сътрудничество на стойност милиарди между световни столици.

Просто ни е бедна фантазията колко безнадеждно сме изостанали от модерния свят. Перспективата ни е много проста – или отхвърляме колониалния гнет, или България ще бъде доубита от колонизаторите и техните компрадори“, пише още Костадинов.

Той призовава българските граждани на 27 октомври да направят избор и да изберат свободата.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.