Къванч Татлъту няма коронавирус, диагнозата – пневмония

Къванч Татлъту няма коронавирус, диагнозата - пневмония

Снимка: БГНЕС

Феновете на турските сериали могат да отдъхнат с облекчение, тъй като любимецът Къванч Татлъту събщи, че тестът му за коронавирус е отрицателен.

Още по темата

1 апр 2020 11:56

24

“В болницата, където дойдох с оплакване за висока температура и кашлица, след преглед откриха, че имам пневмония. Направиха ми още изследвания и ми назначиха лечение. Научих и, че резултатът от теста ми за COVID-19 е отрицателен”, написа Къванч в Twitter.

Той пожела бързо оздравяване на всички болни, особено на заразените с новия коронавиус,

“Молитвите ни са с вас. Аз съм добре. Благодаря за вниманието”, пише актьорът.

Преди ден стана ясно, че той и съпругата му Башар Дизер, са  били тествани за COVID-19, след като са се почувствали зле. Преди това двамата се бяха усамотили в изолация далече от светския шум и дори от най-близките си хора.

“Здравейте на всички. От 15 дни си стоя вкъщи с жена ми. Въпреки това, заради някои оплаквания, отидох за преглед в болницата, където ме подложиха на изследвания. Моля ви, не се притеснявайте. Добре съм, чакам резултатите от тестовете. Бъдете здрави”, написа преди два дни Татлъту.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.