Лили се боцна със „Спутник V“, пред близки признала, че има доверие само на руската ваксина

Лили се боцна със „Спутник V“, пред близки признала, че има доверие само на руската ваксина
Лили Иванова вече диша спокойно и не трепери от страх заради коронавируса.

Певицата може да се похвали, че е сред малцината, успели да се имунизират с руската ваксина „Спутник“, пише „Галерия“, позовавайки се на хора от обкръжението й.

Въпреки че препаратът не се предлага у нас, Лили успяла да се сдобие с него благодарение на топлите си връзки с братушките.

Още от началото на имунизационния процес примата заявила, че се доверява само на „Спутник“. Тя се информирала подробно за качествата на различните ваксини и била убедена, че може да се довери само на руските вирусолози. Затова вкарала в действие всичките си контакти у нас и в чужбина и не след дълго била уредена с две дози от препарата.

Иванова вече е бодната и с двете игли и доста по-спокойно комуникира с хората. Дори се шегувала, че може да почерпи за празника си на 24 април в много тесен кръг.

Вечната Амбър никога не е крила топлите отношения, които изпитва към братушките и си спомня с удоволствие големите турнета, които прави там. Тя дори държи в хола си голяма купа, пълна с руски бонбони, с които черпи гостите си. Тя е обявена за културен посланик на България в Русия.

Лили поддържа топли отношения и с Владимир Путин, който й изпращал поздравителни картички за всеки рожден ден. Още през 2006 президентът дава благословията си певицата да бъде наградена с орден „Екатерина Велика“ – престижно отличие, което се връчва само на жени за техните постижения в областта на културата и връзките с Русия.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.