Милица Гладнишка довърши Борисов: Направи си палати с труповете на българския народ!

Милица Гладнишка не спира да се изказва против властта и да иска оставката на правителството!

Актрисата и певица Милица Гладнишка се обяви против кабинета „Борисов“ и не спира да го хули при всяка възможност. Пищната чаровница открито обвинява премиера и екипа му в корупция.

Според Гладнишка всичките имоти, които Борисов притежава и които не е декларирал пред закона, са закупени от него с парите на българите, пише momichetata.com.

„Всички къщи за гости, сараи и прочие са построени с труповете на българския народ.“ – смята Милица Гладнишка.

Тя визира, че от мизерия са умрели много хора в България, а до тази мизерия ги е докарал именно Бойко Борисов, който с техните пари си е осигурил множество имоти.

Както е известно, има твърдения, че Борисов има огромна къща в Барселона. Освен това се твърди и че има цял остров край Гърция.

Милица Гладнишка не спира да иска оставката на Борисов и екипа му. Тя участва активно в протестите срещу властта през лятото, като дори публикува видео, в което призовава за оставка.

Наскоро актрисата се подписа под декларация на творците, искащи оставката на правителството. С това окончателно декларира, че не желае да бъде управлявана от Борисов и компания.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.