Мира Добрева разказа как е изкарала коронавируса и какво й е помогнало да го пребори

Мира Добрева разказа как е изкарала коронавируса и какво й е помогнало да го пребори
Докато боледувах, освен всички описани симптоми – задух, смазващо главоболие, безсилие, кашлица, болки в мускулите и тоталната загуба на вкус и обоняние, в главата ми успяваха да се намърдат стотици въпроси и какви ли не митове и легенди относно вируса.

Това написа телевизионният журналист Мира Добрева във Фейсбук.

В публикацията си тя споделя част от въпросите, които си е задавала, както и какво ѝ е помогнало да се почувства по-добре:

„По-заразни ли са хората с коронавирус, когато симптомите са по-силни, COVID-19 ще се превърне ли в сезонно заболяване като обикновения грип, ваксината ще може ли да помага еднакво на всички хора, които са с толкова различни килограми, оплаквания и усещания спрямо заболяването…

Питах се, разбира се, и дали някога, освен ваксина, ще има и лекарство, което като го изпиеш, да ти мине – както става в други случаи.

Питах се и много четях. Така разбрах, че мога да приемам ибупрофен за облекчаване на симптомите и това, заедно с топлия чай, лимона с джинджифил и чесън на корем (и без това 14 дни не се срещнах с жив човек, хаха) доста подобри състоянието ми.

Казвам го, защото е видно, че много хора ще минат през това, а в момент на безсилие е нужно да имаш под ръка нещо, което може да ти помогне“ / Мира Добрева

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.