Мрежата пламна за златния парапет, който Ухото сложи пред Невски: Кой е булката – Кокорчо или Мис Бони?

Мрежата пламна за златния парапет, който Ухото сложи пред Невски: Кой е булката – Кокорчо или Мис Бони? СНИМКИ
Зверски критики отнася в социалната мрежа новия кмет Васил Терзиев за решенението му да сложи кичозна арка пред храм-паметника “Св. Александър Невски”.

Страхил Ангелов:

Какъв е този “олтар” пред Храма бе Ухо? За какво си го монтирал там? Ще се омъжваш ли…. Да не би да е, за да минете с младоженеца под него, защото не ви пускат в черквата, та затова пред нея. Кой е булката? Всички чакаме с нетърпение…. да не мис Бони с розовото пони, а?

Ако Васко повлече крак, цялата розова група общински съветници ще се изпоженят по между си – те нали и без това са в “сложни” отношения, преплетени в различни триъгълници…. ама без жени де.

И кава “светлина” е във Вас…. от къде може да е проникнала?
Отговори Василе, защото гражданите на София живо се интересуват от предназначението на това съоръжение, което си турнал пред Светата обител!

Стефан Ташев:
Като се сетя “истинските журналисти” от правилните и добри медии колко реки от мастило изписаха за очите на Цар Самуил, на няколко метра от това..Колко ризи се скъсаха, колко мемета, карикатури, колажи..Това предполагам е някакъв “пърформанс”, “модерно изкуство”. Като минеш през “инсталацията”, все едно минаваш под дъгата…. Хубаво е..

Петьо П. Блъсков:

Прекрасен цирей пльосна хомо бандата пред Божия храм. С послание за Светлината, директно извадено от Луциферианската доктрина.

След извращението с розовите еднорози за Коледа това е естественото продължение.

Колко ли пари сме платили за този тъжен кич…

Асим Адемов:

Да монтираш логото на провалената си Промяна пред входа на патриаршеската катедрала “Св. Александър Невски”, мисля, че е светотатство, кощунство, подигравка!

И, да, светлината в нас ще настъпи, когато се изнижат през вратата си по-живо, по-здраво за там, откъдето се домъкнаха.

Ивелин Николов:

Пълна подкрепа за истЕнските евроатлантици от ПП. След като промениха политиката с лого “врата в полето” и кръгчета и квадратчета за пропагандни материали, ПП решиха да променят истЕнски и София с това виртуозно изпълнение от желязо. Аз съм прост селянин и не мога да вникна в дълбочината на това блестящо произведение на изкуството, но знам сентенцията, че “жертвите изискват изкуство” (май обратното беше, ама така е по-добре).
Макар и да съм малък пред огромния размах на умните и красивите, ще си позволя предложение, ако щете с цел да се подмажа пред новите господари – сложете златен парапет до килимчето.

Виктор Димчев:

Има сведения, че Златната арка освен всичко друго лекува и хемороиди.
Депутатът Ицо Хазарта вече се излекува!
Сподели, за да се излекуваш и ти!

Георги Харизанов:

Така е по-хубаво и по-готово

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.