Мъж опита да скочи от 4 етаж във Велико Търново

Мъж опита да скочи от 4 етаж във Велико Търново

Снимка: БГНЕС

Мъж, който е направил опит за самоубийство, е спасен от полицаи от Велико Търново. Сигналът за инцидента е получен на тел. 112 снощи около 23.00 часа, съобщава полицията в областния град.

Още по темата

7 апр 2020 12:14

7

6 апр 2020 12:40

12

От обаждането станало ясно, че 55-годишен мъж опитва да скочи от прозорец на дома си, който се намира на 4 етаж в жилищен блок.

За броени минути дежурен екип от униформени се озовават на адреса, виждат мъжа на перваза, влизат в дома и установяват контакт с него. Независимо от това 55-годишният мъж показва, че категорично няма да се откаже от намерението си. Полицаите продължават да поддържат разговора до момента, в който единият от тях успява да го хване за ръката и колана на панталона му и въпреки оказаната съпротива, да го издърпа от перваза.

На място пристига Спешна помощ и след преглед в болница мъжът е настанен в Центъра за психично здраве в областния град.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.