НЕуважаеми НЕгосподин Терзиев-Чичо, София отдавна не е Оазис. Тя не диша отдавна, бере душа

НЕуважаеми НЕгосподин Терзиев-Чичо, София отдавна не е Оазис. Тя не диша отдавна, бере душа
НЕуважаеми НЕгосподин Терзиев- Чичо , София отдавна не е Оазис.

Тя не диша отдавна, бере душа. А сега съвсем. Нямам идея,откъде Ви хрумна това? Дебелоочие, поръсено с наглост ми се струва. И проблемът не са само бежанците. Проблемите са много и решение има, стига да го пожелаете.

Първо всеки който идва в този град да има адресна регистрация, може и в хотел “Цура”. На удобно място е, в близост до гарата.

Така ще се поизчистим от отрепките. Имаме си предостатъчно Калинки-Лилянки-Станчовци градящи “кариера Безделник” на удобни позиции в министерства, агенции, общини. И пейзажът в този район от ЦУМ до Централна гара ще е по-приятен за очите.

Толкова години се хвърлят пари за ремонт, а си е жив Червен фенер нощем и не само. Глоба за всеки индивид, който не си е сменил регистрацията на личното МПС, а е станал столичанин в излишък. Да не пести от данъци. Иначе отделен контейнер за битови отпадъци и да си ги носи там откъдето е дошъл.

Деца се разхождат, като братчета на Гаврош по улиците след 21:00 часа, глоби за създателите им. А както се бръкне в джоба на идиотите, постепенно София ще се превърне в мечтан Оазис. Но когато се спре презастрояването и се оправи и канализацията на града, за да няма наводнения.

Да се разкарат дилърите , отрепките които продават различни “фармацевтични” продукти и на деца. Те са популярни персони в своята удобна анонимност във всички квартали. Гонкаджиите, защото и те са грозен мазол, който няма нужда от “охрана”, нали? Това би се решило лесно, но е нужно и желание .

И така Чичо, има и още но трябва сам да се сетиш. Не си незрящ, дебелоочието ти пречи и виждаш Оазис в кочината… Иначе както е тръгнало и до хижа “Алеко” ще лъсне луксозен комплекс от, как беше “затворен тип”

Много градоначалници се изгавриха с нашият град, не мислите ли? Сънени, рошави размисли на едно хлапе на 150 години, което не е благодарно за появата на кварталите, като “Люлин”,”Младост”, “Малинова долина” и т н. и застрояването в Южен парк

Станислава Лимончело

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.