Никога в историята на България не са умирали 112341 пенсионери за една година

Никога в историята на България не са умирали 112341 пенсионери за една година
Публикувах статус за наглостта на Бойко Борисов да вижда сламката в окото на другите и да не обръща внимание на гредата в своето око

Той беше на власт 10 години. И всички сега протичащи процеси, ниският административен капацитет, пасивността и прокорупционните нагласи на немалка част от изпълнителите в управлението, продънената система за национална сигурност, управление на риска и противодействие в извънредни ситуации, бедността, оставането на произвола на съдбата на старите хора и какво ли още не – всичко главно и основно е по негова вина.

Няма нито един процес в страната с деструктивни последствия, който да е започнал през последните няколко месеца. Ние сърбаме попарата, която надроби с въпиющата си некомпетентност и арогантния си нарцисизъм ББ!

Затова би трябвало поне година да си мълчи, когато се кани да хвърли камък по онези, които разчистват Авгиевите обори след него.

Би трябвало, но езикът му тича преди мисълта. А мисълта му, свикнала да я изпреварват, се е отказала да функционира. Или поне прави това със сетни усилия и огромно нежелание.

Ето какво ми препратиха от стената на Димитър Байрактаров. Не го познавам и май не съм чувал досега за него. Нямам нито време, нито сили да следя многобройните изявяващи се в политиката и в медиите.

За да не преразказвам, ще го цитирам:

„Представям на вашето внимание отговор на НОИ за броя на починалите пенсионери по месеци през 2020 г. Искам да им благодаря за коректния и точен отговор. През следващите седмици ще чувате ежедневно едни нафукани патриотари да ви разказват как били вдигнали пенсиите на 300 лева!

Разпечатйте и им покажете този официален документ! Никога в историята на България не са умирали 112341 пенсионери за една година! Никога! Вероятно повечето от тях не са имали шанс да достигнат до болница, нито средства да си закупят лекарства!

За да разберете, че нашите майки, бащи, баби и дядовци пенсионери са измирали яко ще ви кажа, че общия брой на всички починали в България през 2019 година е 108 083 души или 4258 души по-малко от починалите само пенсионери през 2020 година!“

Николай Слатински

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.