Окованото 14-годишно момиче бягало от дома си

Окованото 14-годишно момиче бягало от дома си

Снимка: Pixabay

14-годишното момиче, което вчера беше открито с верига около крака си в двора на Професионалната гимназия по туризъм в Провадия, остава в кризисен център. Там ще направят съдебно-медицинска и психиатрична експертиза на детето, обясни кметът на Провадия Жоро Илчев пред bTV. 

Момичето е живеело с леля си, която е негов приемен родител. Първоначалните предположения са, че именно тя е вързала момичето за леглото. Вчера детето е успяло да избяга. Прекарало е вечерта в двора на училището, където портиерът го е намерил. 

Още по темата

29 юни 2020 21:18

23

29 юни 2020 18:00

20

“Това е проблемно момиче, което често е бягало от вкъщи. Регистрирано е за дребни кражби, които са били по-скоро, за да покаже, че съществува”, обясни Илчев. 

Той казва, че по-рано не е имало информация или сигнали за насилие от страна на лелята. Тя е приемен родител и на брата и сестрата, от които родителите също са се отказали. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.