От ЦИК се оплакаха, че получават заплахи по телефона и в мрежата заради решението си за машинния вот

От ЦИК се оплакаха, че получават заплахи по телефона и в мрежата заради решението си за машинния вот
От ЦИК се оплакаха, че получават заплахи заради решението си за машинния вот, стана ясно по време на редовното заседание на Централната комисия, което тече в момента.

По думите им те получават телефонни обаждания, СМС-и, както и съобщения в социалните мрежи, със заплахи за живота си. Членовете на ЦИК ще поискат Министерството на вътрешните работи да разследва случая.

“Заплахи за физическото оцеляване, кой дърпа конците на кого, на кого служат- всеки от колегите е получил различен по брой и вид съобщения”, заяви Георги Баханов.

Ерхан Чаушев също заяви, че е бил заплашван по телефона. Номерата, които са го търсели, са както от страната, така и от чужбина.

Централната избирателна комисия взе решение, с което ще изпрати писмо до министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и главния секретар Живко Коцев със съответните номера, от които са дошли заплахите.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.