Пожар остави възрастно семейство от Враца на улицата

Пожар остави възрастно семейство от Враца на улицата

Снимка: Pixabay

Пожар изпепели къща на възрастно семейство във Враца, предаде NOVA. Инцидентът е станал малко след полунощ в един от най-гъсто населените квартали. Съседи са подали сигнал за пожара. Предполага се, че причина за инцидента е късо съединение. 

Напълно унищожени са покривът на сградата, дограмата, мебелите и всички вещи и дрехи на възрастните хора. Двойката е прекарала тази нощ в кола на улицата. Те самите на разбрали какво е станало, защото огънят е избухнал докато спели. 

За около 20 минути се е възпламенил пожарът. Съседите първи забелязали дима и веднага се обадили на тел. 112 още докато над къщата се издигали кълба от дим. 

Хората са се изплашили, защото в тази част на града разстоянието между къщите е малко. Бързата реакция на очевидците е попречила на пламъците да обхванат и съседните къщи. 

“Чух викане. Надникнах на вратата и видях пушек”, каза Георги Рангелов, който е очевидец на инцидента.

“Счупиха стъклото на прозореца. Влезе кислород и се запали. Добре, че беше тихо и нямаше буря. Ставаше опасно”, коментира Иван Василев, един от съседите. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.