Пораженията, които това управление нанася върху авторитета на страната придобиват измеренията на национална катастрофа

Пораженията, които това управление нанася върху авторитета на страната придобиват измеренията на национална катастрофа
Пораженията, които това управление нанася върху авторитета на страната придобиват измеренията на поредна национална катастрофа.

Както и предишните се дължат на калпави едномерни и слаби политици.

И пак попадаме в плен на схизмата на националистите, които разделят нацията. И пак, като по някакво гротескно историческо стечение на обстоятелството, се водим от емоции и националистите, сега от ВМРО, доминират възприятията кой кара влака.

Въпреки че като процент на влияние са в единиците без особен шанс да влязат в следващ Парламент. Те и за това упорстват, за да се представят на следващите избори като „спасители“.

Борисов няма полезен ход, защото знае, че ако не изпълни тяхното желание те напускат правителството и то пада.

Проблемът е, че в нашите партньори си мислят, че в България има само ВМРО и националисти, а не европейци, които могат да реализират интересите си не чрез исторически фиксации, а чрез една мъдра, балансирана и най-вече разнообразна политика, включително като изградим свързащата физическа и нематериална инфраструктура със Северна Македония и с останалите страни от Западните Балкани.

Заради Каракачанов изглеждаме като страна на джурасик политици. И като съдържение, и като комуникация, политиката на Борисов, Захариева и Каракачанов изглежда като заяждане, без стратегически замисъл, без визия. / Илиан Василев

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.