Почина Георги Арнаудов, който се бореше с рак

Почина Георги Арнаудов, който се бореше с рак

Снимка: Да помогнем на Георги

Почина Георги Арнаудов, момчето, което се бори с рак на тазобедрената кост. 19-годишният младеж успя да обедини хиляди хора в цялата страна, които помогнаха в неговата борба с коварната болест.

Още по темата

29 ное 2019 18:38

0

Новината за кончината на момчето бе съобщена във Facebook страницата „Да помогнем на Георги“.

„Напусна ни най-красивото момче с най-прекрасната усмивка. Да се надяваме, че вече е на по-добро място и болка няма да има. Но болката за нас е огромна. Искрени съболезнования на семейството му и близките. Благодарим ти, че те имаше, че те познавахме, че беше наш приятел, че ни направи по-добри. Ще ни липсваш ужасно много звездичке, където и да си те обичаме безкрайно“.

Георги премина няколко курса на лечение в Китай. Момчето се нуждаеше от преливане на кръв в Пазарджишката болница, в благородното дело се включиха множество хора. Искрени съболезнования на семейството на Георги Арнаудов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.