Пресконференцията на Васил Божков очерта няколко изключително опасни инструмента на управниците, които се класифицират с една единствена дума – МАФИЯ

Пресконференцията на Васил Божков очерта няколко изключително опасни инструмента на управниците, които се класифицират с една единствена дума - МАФИЯ
Пресконференцията на Васил Божков очерта няколко изключително опасни инструмента на управниците, които се класифицират с една единствена дума – МАФИЯ.

Първият инструмент е поръчковата съдебна система, която е в състояние да унищожи всеки, който е посочен от мафията.

Вторията инструмент е, че за прилагането на първия са създадени определени особи, които играят ролята на организатори на досъдебни инсценировки. Чрез такива способи се подчиняват политици и непослушни граждани.

В повечето случаи основните свидетели в тези инсценировки са действащи държавни служители, заемащи високи постове в изпълнителната власт, получаващи заплати в порядъка на стотици хиляди левове годишно.

Третият инструмент се изявява чрез ролята на пропагандните медии, които са истинските създатели на фалшиви новини. Пресен пример е разпространението на фалшивата новина, че Божков е екстрадиран и се прибира принудително от Дубай, въпреки че всички документи показаха, че той се прибира по собствена воля.

Имам чувството, че ако на летището при пристигането си Божков бе започнал да крещи “Слава Украина”, трите инструмента щяха да се бъгнат и да се чудят какво да правят!

Ако Васил Божков притежава ресурса да се противопостави на пропагандните медии, то един обикновен човек просто ще бъде размазан от пропагандните медии.

На днешната пресконференция бе поставен и акцент върху начина за противодействие и той преминава през две групи от хора.

Първата група е хората, които се противопставиха на политическата мафия, гласувайки с опцията “Не подкрепям никого” и втората опция е онези 60 % отвратени български граждани, които отказват да гласуват.

Истински отпор на мафията може да бъде даден чрез обединяването на тези две големи групи от хора, които да повлекат след себе си и останалата част от народа.

Димитър Байрактаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.