Принц Уилям: Кралицата се открои в един мъжки свят

Принц Уилям: Кралицата се открои в един мъжки свят

Снимка: Ройтерс

В коледно интервю за Би Би Си, което ще се излъчи този месец, принц Уилям похвали своята баба, кралица Елизабет Втора, че се е откроила и наложила в един мъжки свят, съобщиха от Контактмюзик, цитиран от БТА.

Принцът напомни, че кралицата е заела трона на млади години в един мъжки свят.

“Тя успя да извоюва своето място и да се наложи по един уникален начин. Кралицата остави своя отпечатък и заедно с нейния съпруг принц Филип се превърнаха в образец за отдаденост към обществото”, коментира принц Уилям.

Уилям коментира и благотворителната дейност на родителите си- принц Чарлз и лейди Даяна.

“Баща ми основа своя благотворителна организация. Покойната ми майка отдаде много сили в помощ на бездомните, на болните от СПИН и на други благотворителни дейности. Ние с брат ми израснахме в семейство, в което ни се внушаваше, че сме се родили с късмет, но трябва и да върнем нещо на обществото. Лично за мен благотворителността ме изпълва с чувство за удовлетвореност. Получавам много, когато помагам на другите хора”, сподели най- големия внук на кралица Елизабет Втора.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.