Професор Илчев в едно изречение каза всичко, което народът мисли за управляващите

Професор Илчев в едно изречение каза всичко, което народът мисли за управляващите
Професор Илчев в едно изречение каза всичко, което народът мисли за управляващите, поне 80 процента от него

И това е лайтмотива на тези избори. Всъщност посредствеността на скамейката на ГЕРБ избива в по-острите фази на предизборната битка.

Само ментално дефицитен Бойко Борисов може да си помисли, че Караянчева може да бъде „острие“ на каквото и да било, особено след собственото му определение, което я дискредитира тотално.

Ограничен човек, едно от многото нищожества във властта, представлява ГЕРБ на националния празник, докато Борисов се крие и на този важен ден?!

Няма ли някой да и каже, че има протокол в тази държава и няма как тя да стои пред държавния глава и да му позволява или не да говори където и да е.

Нито пък да се впуска в предизборно говорене точно на 3 март.

Сега си представям какъв натиск оказват на професор Илчев и как Кошлуковите хора се мъчат да замажат гафа. Уж Илчев не го бил казал, уж не бил такъв контекста, уж нищожества се отнасяло за Радев.

Свещена простота! Затъват. Сами. От глупост.

Илиан Василев

https://www.facebook.com/ilian.vassilev.9/posts/10159250963314430

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.