Психиатър направи на нищо голия шеф на Военното разузнаване (ВИДЕО)

Психиатър направи на нищо голия шеф на Военното разузнаване (ВИДЕО)
„Шефът на Военното разузнаване е мъж на възраст. Това поведение е обяснимо, обаче е ужасно нелепо. Това нещо отива да го направи някой 15-20-годишен младеж, но да се показваш на тези години – това е неистова потребност от ексхибиционизъм“.

Това заяви директорът на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ – д-р Цветеслава Гълъбова, в ефира на предаването „ЕвроДикоФ“, което се излъчва по ТВ Евроком.

Припомняме, че преди седмици сайтът “Афера“ извади на бял свят скандални голи снимки и еротична кореспонденция на временния шеф на Военното разузнаване на България – полк. Велко Атанасов.

Той е предложен от военния министър – Красимир Каракачанов, да заеме поста за постоянно, но след огромния скандал, който все още се проверява от Министерство на отбраната, това едва ли ще се случи.

„Какво всъщност показваш? Хвали се, че виси до коленете. Хвали се, че виси до пъпа. Как се прави подбор на кадрите? Какви хора попадат там и се издигат по стълбицата?“, запита с основание д-р Гълъбова.

Психиатърът е на мнение, че подборът трябва да бъде много сериозен и да се гледа комплексно.

„Там трябва да попадат и да се катерят по стълбицата хора с висок рационален, емоционален и социален интелект. Комбинацията от трите ще изключи възможността някой на тази възраст да му прииска да си прави селфита гол и да ги разпраща. Този човек не знае ли къде и какво работи?“, запита на финала д-р Цветеслава Гълъбова.

Цялото интервю с д-р Цветеслава Гълъбова можете да изгледате след 2:46:50 във видеото:

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.