Радев: Заклех се! За свободна, справедлива и модерна България. Аз съм с вас

Радев: Заклех се! За свободна, справедлива и модерна България. Аз съм с вас
Лидерските срещи с кралица Елизабет Втора, с Макрон и Путин, с Папа Франциск са включени в предизборния клип на президента Радев.

Прави впечатление, че новият клип на върховния главнокомандващ за втори мандат започва с кадри от протестите от 2020 г.

Следва компилация от снимки от посещения на Радев в няколко предприятия.

„С вас съм в дни на изпитание. С вас съм, когато ни разделят. С вас съм, когато трябва да възстановим държавността и вярата в нашите собствени възможности. С вас започнахме промяната. Заклех се! За свободна, справедлива и модерна България. Аз съм с вас“, казва Радев във видеото.

Под кадите вървят следните надписи:

Във времена на разделение и предизвикателства

имаме нужда от истински лидери.

За повече възможности, за повече справедливост и солидарност.

За повече сигурност.

Днес създаваме бъдещето.

Бъдеще, в което България е единствената цел!

А последният кадър е на устремен с носа си изтребител МиГ-29 за фигура „Кобра“ (Кобрата на Пугачов – изпълнена от тогава военния пилот и командир на ВВС Радев – б.р.).

Бойна машина присъстваше и в предизборния клип през 2016 г., тъкмо с действителни кадри от изпълнението му на сложната фигура на авиошоуто на ВВС „Това сме ние“ на летище „Враждебна“ 2 години по-рано, когато каза: „Внушават ни, че изборът е предрешен, че залогът е маловажен. Но изборът ни ще е съдбоносен. Аз съм един от вас“.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.