Радев: Мафията прави всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват! ВИДЕО

Радев: Мафията прави всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват! ВИДЕО
Държавният глава каза какво мисли за президентските избори при поредната си публична изява.

Навлизаме в последната предизборна седмица, в която мафията ще прави всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно – мафията се страхува. Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило, че няма да търпят повече да ги лъжат, да ги крадат и да ги унижават.

Това заяви Румен Радев.

Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията. Не вярвайте, когато ви кажат, че президентските избори не били важни. България има нужда от силна и независима президентска институция, която да не се кланя на силните на деня, а някои вече приеха да се кандидатират с поклон на тези, които окрадоха България, каза още президентът на България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.