Радев посече с меч Сглобката на пТО: Нямат легитимност и обществена подкрепа да променят Конституцията

Радев посече с меч Сглобката на пТО: Нямат легитимност и обществена подкрепа да променят Конституцията
Радев съсече опитите на ПП/ДБ и ДПС – ГЕРБ да ползват в своя угода промените в Конституцията.

Едните, за да обслужват олигархията, а другите – за да перат омърсения си от корупцията имидж.

„Настоящото НС няма нито легитимност като обществена подкрепа, нито достатъчно гражданско представителство като процент гласували при последните избори, за да пренаписва българската Конституция, а и партиите, които напират да пренапишат обществения договор нямат според мен и моралната легитимност да го правят, защото те събират парламентарна подкрепа с цената на предателството на собствените си избиратели, така че на всички е ясно, че тези напъни за подмяна на обществения договор се правят най-вече, за да се оправдае безпринципната коалиция“, заяви мощно Румен Радев.

60% от българите не са гласували за нито една партия, а 75% от народа не е избирал никой от Сглобката на ПП и ДБ с ГЕРБ-ДПС.

„В момента няма заплаха за националната сигурност.“ Това заяви пред журналисти в Бургас президентът Румен Радев.

„Службите за сигурност работят усилено и в момента най-важното е да не се допуска некомпетентно вмешателство в тяхната работа и продължаване на опитите за тяхната политизация.

Виждате, че и вчера обобщените резултати от доклада на Националния контратерористичен център, обявени и от министър-председателят, показаха, че към момента няма пряка заплаха за националната сигурност и аз очаквам службите за сигурност да продължат да работят спокойно и отговорно. Ако има промяна в обстановката, съм готов да свикам КСНС“, заяви държавният глава.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.